Smallegade 38A kld, 2000 Frederiksberg
- Sidste nyt
- Tidligere projekter
- Om Kunstlab
- Gæstekunstnere
- Pressen skrev
- Tilmeld Nyhedsbrev


Faste kunstnere i Kunstlab:
Björk Sigurdardóttir (isl)
Katja Kristensen Serber (dk) katjaks@mail.dk tlf: 2593 7410
Anne Sophie Bosc (fr/dk) as_bosc@hotmail.com tlf: 2617 9760
Kirstine Skjødt Hansen (dk) skjoedt8@yahoo.dk tlf: 6179 6130


Kunstlab - det eksperimenterende og udstillende kunstværksted

Lidt om Kunstlabs fire faste kunstnere

Kirstine Skjødt Hansen (f. 1979) er autodidakt kunstner og uddannet i kommunikation fra Aalborg Universitet. Kirstines kunstneriske arbejde spænder bredt over alt fra video, lyd og installationer til genbrugsmaterialer og plastikposer. Hun eksperimenterer ofte med indragelsen af publikum. Det hun kalder "interaktionskunst". For tiden er Kirstine meget interesseret i at udvide denne interaktion til også at inddrage andre kunstnere i sine kunstprojekter. Et centralt element i Kirstines kunst er den humoristiske og skæve vinkel på de ting, vi ellers tror, vi kender så godt fra vores egen hverdag.

Anne Sophie Bosc (f. 1979) er uddannet billedkunstlærer for voksne i 2005 fra Seminariet for Formgivning, Nykøbing Falster. Hun har også læst på universitetet i Frankrig og på arkitektskolen i København. Hun har tidligere arbejdet med scenografi. Efter at have gået på Bjørn Ignatius Billedkunstskole har hun mest arbejdet med installation og prøver sig frem med kunstvideo. Hun er i øjeblikket i gang med at sætte et internationalt projekt på benene sammen med Katja fra Kunstlab. Anne Sophie skal studere på overbygningen på Kunstakademiet i Lyon fra oktober 2007 og forlader til den tid derfor Kunstlab.

Björk Sigurdardóttir (f. 1946) komponist, improvisator og vokalkunstner er uddannet med musik og kommunikation fra Københavns Universitet. Hun har bl.a. lavet en cd hvor hun kun bruger stemmen og har optrådt som vokalkunstner i hele Norden og i Tyskland. Björk er begyndt at lave installationer og kombinere lyd og video (vist i Literaturhaus), men har også altid malet, tegnet, syet og strikket billeder, samt fotograferet. Hun har udstillet i Det islandske Kulturhus bl.a. sammen med Sigrun Gudbrandsdóttir. Draget af Kirstines oppustede plastikposeskulpturer fandt hun vej til Kunstlab, hvor hun nu både glæder sig over fællesskabet og til at lave sin egen ”TRASHPOESI”.

Katja Kristensen Serber (f. 1968) har gået på Det Kgl. Danske Kunstakademi i København 1994-2000 samt læst Teori og Formidling samme sted 2001-2003. Katja arbejder projektorienteret samt individuelt med maleri, tegning og installation. Katja har de seneste år arbejdet som kurator på et større syrisk/dansk kunstprojekt i et samarbejde med Det Danske Institut i Damaskus og Islamisk-Kristent Studiecenter i København. Hensigten med projektet har været mødet og det potentielle i det eksperimenterende rum mellem kunstnerne. Dette rum er sideløbende med det individuelle arbejde blevet Katjas hovedinteresse, hvorfor hun også fandt Kunstlab interessant at blive en del af.